Výroba nápojů z ovoce

To chci

Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k senzorickým vlastnostem celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Uher
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
336 s.
Vydáno
Praha : SNTL, 1975
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potrav. literatury
Témata
Popis jednotky
Přehl. lit.
Věcný rejstřík
S obr., fot. a tb. v textu
Obálka a vazba: Jindřich Vodička

:


Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: záznam 1, záznam 2 (aktuální záznam)

MARC

LEADER 00000cam a22000004a 4500
001 000940238
003 CZ PrICT
005 20100712101848.0
007 ta
008 970109s1975 xr e |||| 0 cze d
015 |a cnb000469812 
035 |a (OCoLC)42127823 
040 |a ABA001  |b cze  |d KLG001  |d ABA001  |d ABD025 
100 1 |a Uher, Jiří  |7 jk01140620  |4 aut 
245 1 0 |a Výroba nápojů z ovoce /  |c Jiří Uher a kol. ; Úvod: Josef Dyr 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1975 
300 |a 336 s. 
490 1 |a Řada potrav. literatury 
500 |a Přehl. lit. 
500 |a Věcný rejstřík 
500 |a S obr., fot. a tb. v textu 
500 |a Obálka a vazba: Jindřich Vodička 
520 |a Praktická příručka informuje o výrobě různých druhů nápojů z běžného domácího ovoce. Seznamuje s technologickým postupem a potřebným zařízením pro výrobu ovocných nezkvašených šťáv a moštů, ovocných sirupů, vín, destilátů a lihovin. Při výkladu přihlíží k zachování nutriční a biologické hodnoty, k senzorickým vlastnostem nápojů a k hygienickým požadavkům při výrobě 
653 0 |a ovocné nápoje 
653 0 |a mošty 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
830 0 |a Řada potrav. literatury 
910 |a ABD025 
996 |b 3198070658  |c V Po 537  |l Fond VŠCHT  |r Sklad  |s 14  |n 005  |j stk50  |w 000940238  |u 000010  |t ABA013.STK01000940238.STK50000940238000010