Nanotechnologies in food

To chci

Recent developments in the field of nanotechnology have paved the way for lots of innovation in a number of industrial and consumer sectors, including food and food packaging. Whilst nanofood sector is a relatively new emergent, it is widely expected to grow rapidly in the future. A number of nano-sized additives and supplements for food and healthfood products, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Quasim Chaudhry
Laurence Castle
Richard Watkins
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
xiii, 229 s.
Vydáno
Cambridge : Royal Soc. of Chemistry, 2010
Edice
RSC Nanoscience and nanotechnology
Témata
ISBN
978-0-85404-169-5

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
24
Dostupnost nelze načíst
VŠCHT ústavy
324 ÚKP
V 3009