Tradiční pečivo

To chci

Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto „řemesla“ v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy, suroviny včetně zajímavého koření, vybavení kuchyní a samozřejmě typy pečiva a návody k výrobě. Pokud vás tedy zajímá jak si doma upéct celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Milena Habustová
Další autoři
Jiřina Veselská
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
162 s.
Vydáno
Praha : Grada, 2004
Vydání
1. vyd.
Edice
Řemesla, tradice, technika
Témata
ISBN
80-247-0692-X

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Permanently loaned
Available UCT departments 321 ÚSC 21:2709/04