Výroba zmrazených potravin

To chci

Mrazírenský průmysl nejen potraviny uskladňuje, ale i vyrábí polotovary a hotová jídla. Celou jeho problematiku obsáhla tato kniha. Poznáváme složení potravin, vliv teploty na průběh fyzikálních, chemických, biochemických a makrobiálních změn v potravinách, teoretické základy a způsoby zmrazování, zmrazovací zařízení a požadavky celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Hrubý
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
282 s.
Vydáno
Praha : SNTL, 1963
Vydání
1. vyd.
Témata
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: záznam 1, záznam 2 (aktuální záznam)

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
14
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
V Po 312
22
Načítá se…
VŠCHT ústavy
324 ÚKP
V 408