Přeskočit na obsah
Přihlášení
Schránka:
0
položek
Schránka
(Plná)
Čeština
English
Základy konservace potravin
Ve všech polích
Název
Autor
Téma
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Geografické vyhledávání
Základy konservace potravin
To chci
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor
Vladimír Kyzlink
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
534 s.
Vydáno
Praha :
SNTL,
1958
Vydání
1. vyd.
Témata
monografie
konzervace potravin
potraviny
>
pp
Instituce:
Národní technická knihovna
Informace o knihovně
Jednotky
Získej MVS
Získej EDD
Metadata
Instituce
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se
přihlásit
.
Dostupnost
Stav
Oddělení
Sbírka
Umístění
Více informací
Poznámka
Signatura
13
Načítá se…
Fond VŠCHT
Sklad
V Po 215 a
22
Načítá se…
VŠCHT ústavy
324 ÚKP
V 899
22
Načítá se…
VŠCHT ústavy
324 ÚKP
V 365
Pro správnou funkci je třeba mít zapnutý JavaScript.
Zobrazit citace
Poslat e-mailem
Exportovat záznam
Exportovat jako MARC
Exportovat jako MARCXML
Exportovat jako RDF
Exportovat jako RIS
Exportovat jako BIBFRAME
Exportovat jako stručný záznam pro tisk
Exportovat jako úplný záznam pro tisk
Trvalý odkaz
Přidat do oblíbených
Sdílet záznam
Vložit do schránky
Odstranit ze schránky
Podobné
Hodnocení ekonomické efektivnosti výrobních investic
Vladimír Kyzlink
Vývoj studia chemické technologie potravin na území ČR a fakulta potravinářské a biochemické technologie VŠCHT v Praze
Vladimír Kyzlink
Konservace potravin : základy a způsob dlouhodobého uchovávání ovoce, zeleniny a masa
Vladimír Kyzlink
O účinnosti filtračních enzymů při pektolyse ovocných šťáv
Vladimír Kyzlink
Konservační metody : základy konservace potravin, zejména při zpracování ovoce a zeleniny
Vladimír Kyzlink
Načítá se…