Vztah mezi obsahem škrobu v ječmeni a extraktem sladu = The Relationship Between Barley Starch Content and Malt Extract

Get it

Při hodnocení byly použity vzorky ječmene ze sklizně 2005-2009. Vzorky s vysokým a nízkým obsahem škrobu byly sladovány a byl stanoven extrakt sladu. Cílem bylo vyhodnotit vztah mezi předplodinou, výnosem ječmene, přepadem na sítě 2,5 mm, technologickou jakostí ječmene a obsahem škrobu a dále zjistit vliv obsahu škrobu na výtěžnost sladování, full description

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors
Ivo Hartman, 1973- , Josef Prokeš, 1948-2011 , Alena Helánová , Jiří Hartmann
Document Type
Articles
Physical Description
4 il.
Published in
Kvasný průmysl. -- ISSN 0023-5830. -- Roč. 56, č. 11-12 (2010), s. 423-427
Subjects
Item Description
4 tabulky

: