Vztah mezi obsahem škrobu v ječmeni a extraktem sladu = The Relationship Between Barley Starch Content and Malt Extract

To chci

Při hodnocení byly použity vzorky ječmene ze sklizně 2005-2009. Vzorky s vysokým a nízkým obsahem škrobu byly sladovány a byl stanoven extrakt sladu. Cílem bylo vyhodnotit vztah mezi předplodinou, výnosem ječmene, přepadem na sítě 2,5 mm, technologickou jakostí ječmene a obsahem škrobu a dále zjistit vliv obsahu škrobu na výtěžnost sladování, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Ivo Hartman, 1973- , Josef Prokeš, 1948-2011 , Alena Helánová , Jiří Hartmann
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
4 il.
Publikováno v
Kvasný průmysl. -- ISSN 0023-5830. -- Roč. 56, č. 11-12 (2010), s. 423-427
Témata
Popis jednotky
4 tabulky

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
14
Načítá se…
Fond NTK
Sklad
TP500 .K833 v.56 no.6-12 Roč. 56 (2010) č. 6-12+Index R 10489/50