Vztah mezi obsahem škrobu v ječmeni a extraktem sladu = The Relationship Between Barley Starch Content and Malt Extract
Při hodnocení byly použity vzorky ječmene ze sklizně 2005-2009. Vzorky s vysokým a nízkým obsahem škrobu byly sladovány a byl stanoven extrakt sladu. Cílem bylo vyhodnotit vztah mezi předplodinou, výnosem ječmene, přepadem na sítě 2,5 mm, technologickou jakostí ječmene a obsahem škrobu a dále zjistit vliv obsahu škrobu na výtěžnost sladování, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- , , ,
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 4 il.
- Publikováno v
- Kvasný průmysl. -- ISSN 0023-5830. -- Roč. 56, č. 11-12 (2010), s. 423-427
- Témata
- Popis jednotky
- 4 tabulky