Die Gährungschemie wissenschaftlich begründet und in ihre Anwendung auf die Bierbrauerei, Branntweinbrennerei, Hefenerzeugung, Weinbereitung und Essigfabrikation. Erster Band. I. Theil, Die Bierbrauerei. I. Theil
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- xvi, 381 stran, 10 složených listů přílohy : ilustrace, tabulky ; 22 cm
- Vydáno
-
Prag :
Freidrich Tempsky,
1854
- Vydání
- Zweite vermehrte und verbesserte Auflage mit mehreren Tabellen und Kupfertafeln
- Témata
- Popis jednotky
- Tištěno novogotickým písmem
- Historie vlastnictví
- Na titulní straně oválné razítko Bœhm. Stænd. techn. Institut; Na přílohách oválné razítko Bibliothek des Boehm. Polyt. Landesinstitutes; Na straně 377 rukopisný přípisek kurentem
- Vazba
- Vazba polokožená knihovnická, na hřbetě zlaté linky a identifikační údaje