Anleitung zum Gebrauche des Sacharometers bei der Erzeugung und Prüfung der Bierwürzen zur Bestimmung ihres Extractgehaltes : so wie zur vergleichsweisen Beurtheilung der Qualität der Biere mit Rücksicht auf das Bierbesteuerungsgesetz vom 15. Dezember 1852
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- iv, 29 stran, iii složené listy obrazové přílohy : tabulky 22 cm
- Vydáno
-
Prag :
Verlag der J.G. Calve'schen Buchhandlung,
1855
- Témata
- Popis jednotky
- Tištěno novogotickým písmem
- Historie vlastnictví
- Na titulní straně oválné razítko Bœhm. Stænd. techn. Institut
- Vazba
- Vazba poloplátěná knihovnická tmavá, na hřbetě zlaté identifikační údaje
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej EDD
Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.