Anleitung zum Gebrauche des Sacharometers bei der Erzeugung und Prüfung der Bierwürzen zur Bestimmung ihres Extractgehaltes : so wie zur vergleichsweisen Beurtheilung der Qualität der Biere mit Rücksicht auf das Bierbesteuerungsgesetz vom 15. Dezember 1852

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Napoleon Balling, 1805-1868
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
iv, 29 stran, iii složené listy obrazové přílohy : tabulky 22 cm
Vydáno
Prag : Verlag der J.G. Calve'schen Buchhandlung, 1855
Témata
Popis jednotky
Tištěno novogotickým písmem
Historie vlastnictví
Na titulní straně oválné razítko Bœhm. Stænd. techn. Institut
Vazba
Vazba poloplátěná knihovnická tmavá, na hřbetě zlaté identifikační údaje

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.