Technologie přípravy pokrmů. Část 1, Chemie potravin
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 137 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Státní nakladatelství technické literatury,
1956
- Vydání
- Vyd. 1.
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
14
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
Sklad
|
Ćást 1 | II 117634 | |||
|
14
|
Načítá se…
|
Fond NTK
|
Sklad
|
Ćást 1 | II 117635 |