Chemical changes during food processing

To chci

Distributed in Hungary, Albania, Bulgaria, China, Cuba, Czechoslovakia, GDR, Dem People's Rep of Korea, Mongolia, Poland, Roumania, Soviet Union, Dem Rep of Vietnam and Yugoslavia by Avicenum, Czechoslovak Medical Press, Praha The book deals with the chemical reactions taking place in food during industrial processing and storage, and shows how various food components celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Jiří Davídek, 1932-2015
Jan Velíšek
Jan Pokorný
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
XIII, 448 s.
Vydáno
Praha : Avicenum, 1990
Vydání
1. ed.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
03
Načítá se…
Fond NTK
3.NP, regál 3B/191
TP372 .5 .CH458 1990 A 27993