S vareškou dvoma tisícročiami : kapitoly z dejín bratislavskej kuchyne s receptami našich predkov
O kuchyni Keltov, Rimanov, Slovanov cez noblesu korunovačných slávností, pôstne zvyky, ľudové zábavy, poľovačky, víno, viechy a šampanské či kaviarenský život. Bohato ilustrovaná kniha sa zoaberá gastronómiou Bratislavy, jej dvojtisícročnou kontinuitou a vývojom v priebehu stáročí. Gastronomické tradície nie sú len o dobrom jedle a … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 239 s. : il. ; 25 cm
- Vydáno
-
Bratislava :
Perfekt,
2008
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- ISBN
- 978-80-8046-368-7
Vybrat instituci:
Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: záznam 1, záznam 2 (aktuální záznam)