S vareškou dvoma tisícročiami : kapitoly z dejín bratislavskej kuchyne s receptami našich predkov

To chci

O kuchyni Keltov, Rimanov, Slovanov cez noblesu korunovačných slávností, pôstne zvyky, ľudové zábavy, poľovačky, víno, viechy a šampanské či kaviarenský život. Bohato ilustrovaná kniha sa zoaberá gastronómiou Bratislavy, jej dvojtisícročnou kontinuitou a vývojom v priebehu stáročí. Gastronomické tradície nie sú len o dobrom jedle a celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Tomčík, 1950-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
239 s. : il. ; 25 cm
Vydáno
Bratislava : Perfekt, 2008
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
978-80-8046-368-7

Vybrat instituci:

Knihovna má i další záznam(y) pro tuto publikaci: záznam 1, záznam 2 (aktuální záznam)