Food, drink and identity : cooking, eating and drinking in Europe since the Middle Ages

To chci

Food and drink have provided fascinating insights into cultural patterns in consumer societies. There is an intimate relationship between food and identity but processes of identity formation through food are far from clear. This book addresses the place of food in the construction of identities: is food central or marginal to this process? Does food equally celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Peter Scholliers
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
xi, 223 s. : il. ; 24 cm
Vydáno
Oxford : Berg, 2001
Vydání
1st pub.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
1-85973-461-8
1-85973-456-1

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SKLAD HOSTIVAŘ
sklad
G 192280