Základy pekárenské technologie

To chci

Publikace přináší současné teoretické poznatky o pekařských surovinách, chemických, biochemických a koloidních základech tvorby těst a výrobků a o procesech při výrobě chleba a pečiva. Dále kniha zahrnuje základní přehled praktických výrobních postupů a zařízení a uvádí komplexní přehled nejmodernějších zlepšovacích přísad celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Příhoda, 1938-
Další autoři
Dana Novotná
Pavla Humpolíková, 1957-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
363 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Pekař a cukrář, 2003
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Knižnice Pekaře a cukráře
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
80-902922-1-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 425020
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 H 235307