Chemie a technologie sladu a piva. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 235 s. : il., grafy ; 4°
- Published
-
Praha :
SNTL,
1961
- Edition
- 1. vyd.
- Series
- Učební texty vysokých škol (SNTL)
- Subjects
- Item Description
- 195 výt.
Dotisk 1962, 195 výt. - Audience
- Určeno pro posluchače fak. potravinářské technologie
- Bibliography
- Přehled literatury
- Suggest for digitization
- It is possible to request digitization of this document from another library's collection:
Holdings
Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
In-house only
|
Loading…
|
SKLAD KLEMENTINUM 3
|
sklad
|
dotisk | 54 C 022082/Díl 1 | |||
Limited
|
Loading…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
dotisk | III 040708/Díl 1 | |||
Limited
|
Loading…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
III 035521 | ||||
|
Loading…
|
---
|
---
|
54 C 019278/Díl 1 |