Potravinářské inženýrství : Určeno pro posluchače fakulty potravinářské technologie a pro externě studující všech fakult VŠCHT. 2. [díl]

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Emil Slavíček, 1921-1977
Další autoři
Milan Vender
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
143 s. ; 4°
Vydáno
Praha : SNTL, 1958
Vydání
Dotisk 2. vyd., [v tir. chybně] 1. vyd.
Edice
Učební texty vysokých škol
Popis jednotky
550 výt.
Vyd. Vys. škola chem.technologická v Praze
Přehledy lit. a symbolů
S il. v textu

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Dostupnost nelze načíst
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 029494/2