Technologie pokrmů pro 1. ročník středních škol společného stravování

To chci

Učebnice se zaměřuje na vlivy biologické hodnoty potravin, činitele změn potravin a technologii zpracování potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Hrdlička
Další autoři
Hana Sedláčková, 1925-2020
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
147 s. ; 4°
Vydáno
Praha : SPN, 1966
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Popis jednotky
2000 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Omezená dostupnost
Dostupnost nelze načíst
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
III 048021
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
SKLAD KLEMENTINUM
delší expedice
54 D 023642