Technologie přípravy pokrmů : pro I. ročník středních hotelových škol : studijní obor provoz hotelů a společného stravování

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Josef Holas
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
242 stran :
Vydáno:
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1981
Vydání:
1. vydání
Edice:
Učebnice pro střední školy
Popis jednotky:
Obsahuje rejstřík kuchařského názvosloví a technologických výrazů
3000 výtisků
Fyzický popis:
242 stran : ilustrace ; 21 cm

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
54 H 100811
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 257466