Enzymové biokatalyzátory při výrobě potravinářských výrobků

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Káš, 1934-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
42 s. : schémata ; 21 cm
Vydáno
Praha : Středisko technických informací potravinářského průmyslu Výzkumného ústavu potravinářského průmyslu, 1988
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Rozmn.
220 výt.
Pro vnitř. potřebu
Přehl. lit
ISBN
80-85120-03-8
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 H 135575
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 304660