Dieta při cukrovce a jejích komplikacích

To chci

Brožurka vysvětluje hlavní zásady, kterými se má diabetik při stravování řídit, a přináší řadu předpisů jídel vypracovaných podle zásad správné výživy diabetika.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Páv, 1923-1998
Další autoři
Hana Štorková
Věra Lamačová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
108 stran ; 21 cm
Vydáno
Praha : Avicenum, zdravotnické nakladatelství, 1986
Vydání
3. vydání
Témata

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM
sklad
SF II 039148
Omezená dostupnost
Načítá se…
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
sklad
I 289805
Prezenčně
Načítá se…
SKLAD KLEMENTINUM 3
sklad
54 H 126305
Omezená dostupnost
Načítá se…
KONZERVAČNÍ FONDY HOSTIVAŘ
sklad
76 D 000386