Dieta při cukrovce a jejích komplikacích
Brožurka vysvětluje hlavní zásady, kterými se má diabetik při stravování řídit, a přináší řadu předpisů jídel vypracovaných podle zásad správné výživy diabetika.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 108 stran ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Avicenum, zdravotnické nakladatelství,
1986
- Vydání
- 3. vydání
- Témata
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM
|
sklad
|
SF II 039148 | ||||
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
NÁRODNÍ KONZERVAČNÍ FOND
|
sklad
|
I 289805 | ||||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
SKLAD KLEMENTINUM 3
|
sklad
|
54 H 126305 | ||||
Omezená dostupnost
|
Načítá se…
|
KONZERVAČNÍ FONDY HOSTIVAŘ
|
sklad
|
76 D 000386 |