Potravinářská technika, současnost a směry rozvoje = Prodovol'stvennaja technika, sovremennoje sostojanije i napravlenija razvitija = Food Engineering: Present State and Developmental Trends : Studie

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloslav Adam, 1928-2013
Další autoři
Jan Zvoníček, 1913-1991
Jiřina Houšová, 1938-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
63 s. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Československá akademie zemědělská, 1990
Edice
Sborníky Československé akademie zemědělské
Témata
Popis jednotky
Rozmn.
ISBN
80-7002-009-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
Chodovec
Knihovna C
VB73/135