Metodika identifikace a dokumentace kulinárního dědictví : metodika druhu Nmets

To chci

Metodika se zaměřuje na stravování, výzkum kulinární kultury a zpřístupnění kulinárního dědictví široké veřejnosti formou prezentace, popularizace a edukace.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Irena Korbelářová, 1963-
Další autoři
Slezská univerzita. Filozoficko-přírodovědecká fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
203 stran : ilustrace (převážně barevné), mapy, faksimile ; 25 cm
Vydáno
Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2023
Vydání
Vydání první
Témata
Popis jednotky
V tiráži pod názvem: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě, Slezská univerzita v Opavě
Terminologický slovník
100 výtisků
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-7510-533-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1513.328