Pekařská technologie. IV., Výroba jemného pečiva

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petr Šedivý
Další autoři
Martin Hanus , Eva Řehák Nováková, 1964- , Radovan Smrž , Pavel Skřivan
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
333 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 22 cm
Vydáno
Praha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o., 2016
Edice
Knižnice Pekaře a cukráře
Témata
ISBN
978-80-905481-4-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1487.107,4
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1487.107,4