Základy krmné techniky

To chci

První část knihy se zabývá podmínkami úspěšné výživy hospodářských zvířat, vysvětluje základy výživy, podává rozbor krmiv a pokyny k jejich uchovávání a úpravě. Druhá část jedná o technice krmení jednotlivých druhů hospodářských zvířat (skotu, prasat, ovcí, koní). Závěrem jsou uvedeny pokyny o hygieně hospodářských celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Herzig, 1901-1976
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
271 stran ; 8°
Vydáno
Praha : Brázda, 1952
Vydání
2. přepracované vydání
Edice
Za vysoké výnosy, za vysokou užitkovost (Brázda)
Témata
Popis jednotky
15000 výt.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0288.606