Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)

To chci

Knížka přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá, ale také bezmasá, jak sladká, tak zeleninová a další speciality (zejména rozličná krajová zpracování brambor), dále tradiční i netradiční přílohy, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Vašák, 1947-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
207 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Libri, 2001
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-7277-074-8
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1084.474