Základy technologie masné výroby : Určeno pro stud. na prům. šk. technologie masa, min. potrav. prům., mistrům a technikům masného prům.

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Šťálík
Další autoři
Ústřední výzkumný ústav potravinářského průmyslu. Středisko technických informací
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
235, [1] s. ; 8°
Vydáno
Praha : Sdružení masného průmyslu, 1962
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada technických publikací
Popis jednotky
Vyd. Středisko techn. inf. potrav. prům. v Praze
1040 výt.
Pro vnitř. potř.
Přehl. lit.
S il. a grafy v textu
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0485.244