Význam měření kyselosti mléka a mléčných výrobků : určeno technologům a pracovníkům technické kontroly v mlékárenském průmyslu

To chci

O stanovení titrační kyselosti a metodice jejího měření u mléka a mléčných výrobků, současně pak o měření redoxpotenciálu v mlékárenském průmyslu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vlastislav Boháč, 1921-2014
Další autoři
Václav Kněz
Josef Řehák
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
192 s. : il. ; 8°
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1959
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Popis jednotky
1400 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:

Informace o knihovně

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.