Dietní kuchařka pro zaměstnanou ženu

To chci

Příručka radí, co a jak vařit při žaludeční, žlučníkové, jaterní, redukční, protisklerotické, diabetické a neslané dietě a přihlíží přitom i k chuťové a finanční stránce. Předpisy, které jsou pouze námětem pro další obměny jídel, jsou uvedeny výkladem o významu hlavních potravin v dietetice, o jejich kalorických a biologických celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Jiřina Vavříková, 1926-
Maryna Klimentová, 1905-1987
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
367 s.
Vydáno
Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1968
Vydání
1. vyd. v SZdN
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0617.298