Základy rybářství : učební text pro střední rybářskou technickou školu a rybářské učiliště

To chci

Po stručném přehledu o životním prostředí ryb se zaměřuje na jejich anatomii, fyziologii a výživu a všímá si rozpoznávacích znaků jednotlivých druhů, podle nichž jsou roztříděny do 45 řádů, a speciálních technologickýchpostupů při zpracování ryb. V závěrečných oddílech věnuje pozornost nemocem, chovu raků a perlorodky říční.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Egert, 1921-2000
Další autoři
Eduard Štědronský, 1911-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
393 s.
Vydáno
Praha : SZN, 1969
Vydání
1. vyd.
Edice
Živočišná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
HP2
DEN
2-0622.852
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0053.982