Potravinářská biochemie : ... učebnice pro vysoké školy chemickotechnologické

To chci

Vychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladislav Šícho, 1923-1977
Další autoři
Zdeněk Vodrážka, 1927-2015
Blanka Králová, 1936-2019
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
360 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1981
Vydání
2., dopln. a přeprac. vyd.
Popis jednotky
3200 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

:


MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000105845
003 CZ BrMZK
005 20130813140532.0
007 ta
008 950101s1981 xr a f cze d
015 |a cnb000160970 
035 |a (OCoLC)40091455 
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA001  |d ABA001  |d BOA001 
080 9 |a 577.1 :663/664(075.8) 
100 1 |a Šícho, Vladislav,  |d 1923-1977  |7 jk01122880  |4 aut 
245 1 0 |a Potravinářská biochemie :  |b ... učebnice pro vysoké školy chemickotechnologické /  |c Vladislav Šícho, Zdeněk Vodrážka, Blanka Králová 
250 |a 2., dopln. a přeprac. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní nakladatelství technické literatury,  |c 1981 
300 |a 360 s. 
500 |a 3200 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
700 1 |a Vodrážka, Zdeněk,  |d 1927-2015  |7 jk01150282  |4 aut 
700 1 |a Králová, Blanka,  |d 1936-2019  |7 jk01062833  |4 aut 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:5a0afd70-5ce6-11e3-ae59-005056827e52  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 |a BOA001  |b 2-0620.958-81 
990 |a BK 
991 |b 201110 
996 6 |b 2619997460  |c 2-0620.958-81  |l Sklad H1  |r Sklad / do 24 hodin  |n 28  |h HS212  |w 000105845  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000105845.MZK50000105845000010