Potravinářská biochemie : ... učebnice pro vysoké školy chemickotechnologické

To chci

Vychází z obecné biochemie a podrobně rozvádí ty ůseky, které mají zvláštní význam pro potravinářskou biochemii. Nově zpracovává zejména kapitoly o enzymech, nukleových kyselinách, molekulární genetice, principech látkovépřeměny, biologických oxidacích a o jednotlivých typech metabolismu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladislav Šícho, 1923-1977
Další autoři
Zdeněk Vodrážka, 1927-2015
Blanka Králová, 1936-2019
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
360 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1981
Vydání
2., dopln. a přeprac. vyd.
Popis jednotky
3200 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
Sklad H1
Sklad / do 24 hodin
HS212 2-0620.958-81