Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jan Pokorný, 1928-2011
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
196 s. : obr., tab.
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1993
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Souhrn angl.
Bibliogr. s. 189-191
ISBN
80-85120-34-8
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000006393
003 CZ BrMZK
005 20211118093225.0
007 ta
008 010907s1993 xr f cze d
015 |a cnb000084082 
020 |a 80-85120-34-8  |c 40.00 
040 |a BOA001  |b cze 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 641:543.92  |2 MRF 
100 1 |a Pokorný, Jan,  |d 1928-2011  |7 jk01100050 
245 1 0 |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Ústav zemědělských a potravinářských informací,  |c 1993 
300 |a 196 s. :  |b obr., tab. 
500 |a Souhrn angl. 
500 |a Bibliogr. s. 189-191 
653 0 |a senzorická jakost 
910 |a BOA001  |b 2-0996.002 
962 |a 641/642 
962 |a 614.3 
964 |a Jakost - potraviny - analýza senzorická 
964 |a Potraviny - analýza senzorická 
964 |a Analýza senzorická - potraviny 
990 |a BK 
991 |f 543 POK 
996 6 |b 2610005179  |c 2-0996.002  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 64  |p p.v.  |w 000006393  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000006393.MZK50000006393000010