Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 196 s. : obr., tab.
- Vydáno
-
Praha :
Ústav zemědělských a potravinářských informací,
1993
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Souhrn angl.
Bibliogr. s. 189-191 - ISBN
- 80-85120-34-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000006393 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20211118093225.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 010907s1993 xr f cze d | ||
015 | |a cnb000084082 | ||
020 | |a 80-85120-34-8 |c 40.00 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
080 | |a 614.31 |2 MRF | ||
080 | |a 641:543.92 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Pokorný, Jan, |d 1928-2011 |7 jk01100050 | |
245 | 1 | 0 | |a Metody senzorické analýzy potravin a stanovení senzorické jakosti |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Ústav zemědělských a potravinářských informací, |c 1993 | ||
300 | |a 196 s. : |b obr., tab. | ||
500 | |a Souhrn angl. | ||
500 | |a Bibliogr. s. 189-191 | ||
653 | 0 | |a senzorická jakost | |
910 | |a BOA001 |b 2-0996.002 | ||
962 | |a 641/642 | ||
962 | |a 614.3 | ||
964 | |a Jakost - potraviny - analýza senzorická | ||
964 | |a Potraviny - analýza senzorická | ||
964 | |a Analýza senzorická - potraviny | ||
990 | |a BK | ||
991 | |f 543 POK | ||
996 | 6 | |b 2610005179 |c 2-0996.002 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 64 |p p.v. |w 000006393 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000006393.MZK50000006393000010 |