Zelené pečení : dezerty ze zeleniny

To chci

Kniha receptů na přípravu klasických dezertů a moučníků, koláčků, muffinů, dortíčků a tartaletek s méně obvyklou surovinou - některým druhem zeleniny. Pečené sladké dezerty, kde se používá mrkev, dýně, cuketa, červená řepa, batáty, petržel, chřest, tuřín (brukev řepák), hrášek, pastiňák, červené zelí, fazole, špenát, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Nina Engels
Další autoři
Milada Burianová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
95 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
Vydáno
Praha : Euromedia, 2017
Vydání
Vydání první
Edice
Esence
Témata
Popis jednotky
Tiráž částečně v němčině
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7549-145-9

Vybrat instituci: