Zelené pečení : dezerty ze zeleniny
Kniha receptů na přípravu klasických dezertů a moučníků, koláčků, muffinů, dortíčků a tartaletek s méně obvyklou surovinou - některým druhem zeleniny. Pečené sladké dezerty, kde se používá mrkev, dýně, cuketa, červená řepa, batáty, petržel, chřest, tuřín (brukev řepák), hrášek, pastiňák, červené zelí, fazole, špenát, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 95 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
- Vydáno
-
Praha :
Euromedia,
2017
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Esence
- Témata
- Popis jednotky
- Tiráž částečně v němčině
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-7549-145-9
Vybrat instituci:
Instituce
Další knihovny
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
Knihovna Jiřího Mahena v Brně
Krajská vědecká knihovna v Liberci
Městská knihovna v Praze (aktuální záznam)
Moravská zemská knihovna v Brně
Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
Národní knihovna ČR
Středočeská knihovna v Kladně
Vědecká knihovna v Olomouci