Potravinová alergie a intolerance

To chci

Publikace se věnuje potravinovým alergiím a potravinovým intolerancím. Obecná část publikace věnuje pozornost epidemiologii, patofyziologii, alergenům, projevům, diagnostice včetně novinek v molekulární diagnostice, léčbě, prognóze a nakonec i legislativě. Druhá, speciální část představí jednotlivé potravinové skupiny, nechybí ani celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Martin Fuchs, 1958-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
447 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
Vydáno
Praha : Mladá fronta, 2016
Vydání
První vydání
Edice
Edice postgraduální medicíny
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN
978-80-204-3757-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Korunní
Vypujcka
P3b P 13512.2
Absenčně
Načítá se…
Školská
Naučná literatura pro dospělé
P3b P 13512.1