Rafinované koření
Čtyřicet receptů využívajících při přípravě pokrmů neobvyklé kombinace koření. Recepty jsou členěny do skupin - předkrmy, kořeněné hlavní chody a dezerty včetně nápojů. Přínosné jsou všeobecné kapitoly, které charakterizují typické ochucování pokrmů podle země původu - koření charakterizující kuchyni středozemní, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 62 s. ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
Grada Publishing,
2007
- Vydání
- 1. vyd
- Edice
- Jednoduché a osvědčené
- ISBN
- 978-80-247-2294-8
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Dittrichova
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1d | C 4688.1 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Smíchov
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1d | C 4688.3 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Bohnice
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1d | C 4688.7 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vikova
|
|
C2b1d | C 4688.8 |