Rafinované koření

To chci

Čtyřicet receptů využívajících při přípravě pokrmů neobvyklé kombinace koření. Recepty jsou členěny do skupin - předkrmy, kořeněné hlavní chody a dezerty včetně nápojů. Přínosné jsou všeobecné kapitoly, které charakterizují typické ochucování pokrmů podle země původu - koření charakterizující kuchyni středozemní, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Bettina Matthaei
Další autoři
Wolfgang Schardt
Richard Kříž
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
62 s. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Grada Publishing, 2007
Vydání
1. vyd
Edice
Jednoduché a osvědčené
ISBN
978-80-247-2294-8

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dittrichova
Naučná literatura pro dospělé
C2b1d C 4688.1
Absenčně
Načítá se…
Smíchov
Naučná literatura pro dospělé
C2b1d C 4688.3
Absenčně
Načítá se…
Bohnice
Naučná literatura pro dospělé
C2b1d C 4688.7
Absenčně
Načítá se…
Vikova
C2b1d C 4688.8