Pod pokličkou. 2
Kniha podle úspěšného televizního pořadu ČT, věnuje se jednotlivým potravinám, jejich původu, vlivu na organismus a využití v kuchyni, včetně receptu.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 213 s. :
- Vydáno:
-
V Praze :
Česká televize ; Nakladatelství XYZ,
2006
- Fyzický popis:
- 213 s. : fot. ; 24 cm
- ISBN:
- 80-86864-75-8
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Dům čtení
|
Naučná literatura (2. p.)
|
C2b | C 4278/2.2 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vysočany
|
Příruční sklad 1 - výdej u výpůjčního pultu
|
C2b | C 4278/2.1 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Skalka
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b | C 4278/2.4 |
Podobné
-
Ty brďo! : pohádková encyklopedie
Jana Strýčková
-
První obrázkové čtení
Hana Porebská, 1970-
-
Draci v hrnci
Jana Strýčková
-
Pod pokličkou
Jana Strýčková
-
Draci v hrnci co jedly princezny
Jana Strýčková