Chemizace zemědělství, farmakologie a toxikologie : Učebnice pro vys. školy veter. - obor hygiena potravin
Učebnice pro vysoké školy veterinární se zabývá problematikou zdravotní nezávadnosti potravin živočišného původu pro člověka.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 303 s. : tb., grafy, schémata ; 25 cm
- Vydáno
-
Praha :
SZN,
1990
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Živočišná výroba
- Popis jednotky
- Přehl. lit. a norem. - Česko-slov. slovníček. - Věcný rejstřík
Vazba Jiří Figer ml. - ISBN
- 80-209-0144-2 (Váz.)
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: