Vaříme účelně pro zdravé i nemocné

To chci

Kolektivní práce význačných odborníků pojednává úvodem o zásadách správné výživy a uvádí slovníček hlavních poživatin a výrobků potravinářského průmyslu s údaji o jejich vlastnostech, složení a použití. Střední část knihy tvoří kuchařské předpisy pro přípravu jídel všeho druhu, mezi nimiž nechybějí ani některá celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Marie Úlehlová-Tilschová, 1896-1978
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
507 s. : il., tab. ; 22 cm
Vydáno
Praha : SZdN, 1956
Vydání
3. vyd.
Témata
Popis jednotky
Fot. snímky: Bohuslava Štorová, Eva Kašparová ... [a j.]
DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
Bibliografie
Obsahuje věcný rejstřík a bibliografii

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius