Vaříme účelně pro zdravé i nemocné
Kolektivní práce význačných odborníků pojednává úvodem o zásadách správné výživy a uvádí slovníček hlavních poživatin a výrobků potravinářského průmyslu s údaji o jejich vlastnostech, složení a použití. Střední část knihy tvoří kuchařské předpisy pro přípravu jídel všeho druhu, mezi nimiž nechybějí ani některá … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 507 s. : il., tab. ; 22 cm
- Vydáno
-
Praha :
SZdN,
1956
- Vydání
- 3. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Fot. snímky: Bohuslava Štorová, Eva Kašparová ... [a j.]
DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! - Bibliografie
- Obsahuje věcný rejstřík a bibliografii
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |