Technologie pro 2. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : Stud. obor 07-2-06 - výroba tuků

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Dlouhý
Další autoři
Václav Klozar
Emil Pitřík
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
243 s. ; 4°
Vydáno
Praha : SPN, 1967
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odb. a stř. odb. škol
Témata
Popis jednotky
S obr. a tb. v textu
100 výt
Přehl. lit
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Instituce:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
ZLISKL
B 14666