Proč je šlehačka tuhá : jednoduchá vysvětlení přírodních jevů

To chci

Některé všední věci nám někdy připadají nevysvětlitelné. Jedná se o jevy, které všichni známe a už jsme je někdy viděli, a některé nám dokonce vadí, například škraloup na mléce. Pokud mléko nepijete a kávu máte raději černou, tak jste se už možná ptali u sklenky sektu, co to tu vlastně bublá? Mnohé pivaře pak jistě napadla celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Bruno P. Kremer, 1946-
Další autoři
Bärbel Oftring, 1962-
Zdeněk Michňa
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
144 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Knižní klub, 2011
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Universum (Knižní klub)
Témata
ISBN
978-80-242-2973-7 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Dospělí-naučná lit.
001 238.191