Umění francouzské kuchyně: Kniha druhá : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně

Get it

Kniha druháNové revidované vydání Pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručky všech milovníků francouzské kuchyně  Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Julia Child, 1912-2004
Other Authors:
Simone Beck, 1904-1991
Jan Kozák, 1970-
Document Type:
Books
Document range:
727 stran :
From cycle:
Published:
Brno : Jota, 2015
Edition:
Vydání první, revidované
Subjects:
Item Description:
Obsahuje rejstřík
Physical Description:
727 stran : ilustrace ; 24 cm
ISBN:
978-80-7462-866-5

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
Outside loan
Loading…
11A
N-641/642/CHI