Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně
Světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně podle, které byl natočen film Julia a Julia.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 895 s. ; 24 cm
- Z cyklu
- Vydáno
-
V Brně :
Jota,
2014
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Populárně naučná
- Témata
- Popis jednotky
- Původně vydáno: New York : Knopf, 2011
Slovníček základních pojmů
Text tištěn v jednom až dvou sloupcích na stránce - Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 978-80-7462-441-4
MARC
LEADER | 00000nam a22000003i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 71201559 | ||
003 | CZ-BrKJM | ||
005 | 20230808212502.7 | ||
008 | ######s########xr #################cze | ||
020 | |a 978-80-7462-441-4 |q (váz.) : |c Kč 598.00 | ||
040 | |a BOG001 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 |7 sk136400 | |
080 | |a 641/642 | ||
100 | 1 | |a Child, Julia, |d 1912-2004 |4 aut |7 js20091006002 | |
245 | 1 | 0 | |a Umění francouzské kuchyně : |b světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / |c Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek] |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a V Brně : |b Jota, |c 2014 | ||
300 | |a 895 s. ; |c 24 cm | ||
490 | 1 | |a Populárně naučná |7 unknown*1000659703 | |
500 | |a Původně vydáno: New York : Knopf, 2011 | ||
500 | |a Slovníček základních pojmů | ||
500 | |a Text tištěn v jednom až dvou sloupcích na stránce | ||
504 | |a Obsahuje rejstřík | ||
650 | 4 | |a francouzská jídla |7 ph114588 | |
650 | 4 | |a kuchařství |z Francie |7 ge129152 | |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 | |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 | |
700 | 1 | |a Bertholle, Louisette |4 aut |7 mzk2013745205 | |
700 | 1 | |a Beck, Simone, |d 1904-1991 |4 aut |7 mzk2013745206 | |
700 | 1 | |a Sládek, Jan |4 trl |7 xx0042123 | |
765 | 0 | |t Mastering the art of French cooking |9 Česky | |
830 | 0 | |a Populárně naučná | |
996 | |b 100000541174 |c N58383/01 |h N58383/01 |l 0101 |s A |a 24 |w 71201559_0001 |t BOG001.100000541174 |