Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně

To chci

Světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně podle, které byl natočen film Julia a Julia.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Julia Child, 1912-2004
Další autoři
Louisette Bertholle
Simone Beck, 1904-1991
Jan Sládek
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
895 s. ; 24 cm
Z cyklu
Vydáno
V Brně : Jota, 2014
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Populárně naučná
Témata
Popis jednotky
Původně vydáno: New York : Knopf, 2011
Slovníček základních pojmů
Text tištěn v jednom až dvou sloupcích na stránce
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7462-441-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
0101
N58383/01