Faktory ovlivňující produkci senzoricky aktivních látek u pivovarských a vinařských kvasinek = Factors Influencing the Production of Sensory Active Substances in Brewer’s and Wine Yeast

To chci

Publikace je zaměřena na pivovarské a vinařské kvasinky a jejich roli při výrobě alkoholických nápojů. Jednotlivé rody a druhy kvasinek se odlišují stavbou genomu. Četné hybridizace vedly ke vzniku nových linií kvasinek, jako jsou například skupiny spodních pivovarských kvasinek Saaz a Frohberg. Se strukturou genomu je spjata syntesa proteinů. celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eva Vontrobová
Další autoři
Jana Kopecká
Gabriela Rotková, 1978-
Dagmar Matoulková, 1980-
Typ dokumentu
Články
Fyzický popis
8 ilustrací
Publikováno v
Kvasný průmysl. -- ISSN 0023-5830. -- Roč. 63, č. 4 (2017), s. 173-189
Témata
Popis jednotky
3 grafy, 5 schémat
Bibliografie
Seznam literatury na straně 186-189,

Instituce:


Cíl Odkaz Zdroj odkazu
Web Odkaz Česká zemědělská a potravinářská bibliografie