Faktory ovlivňující produkci senzoricky aktivních látek u pivovarských a vinařských kvasinek = Factors Influencing the Production of Sensory Active Substances in Brewer’s and Wine Yeast
Publikace je zaměřena na pivovarské a vinařské kvasinky a jejich roli při výrobě alkoholických nápojů. Jednotlivé rody a druhy kvasinek se odlišují stavbou genomu. Četné hybridizace vedly ke vzniku nových linií kvasinek, jako jsou například skupiny spodních pivovarských kvasinek Saaz a Frohberg. Se strukturou genomu je spjata syntesa proteinů. … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Články
- Fyzický popis
- 8 ilustrací
- Publikováno v
- Kvasný průmysl. -- ISSN 0023-5830. -- Roč. 63, č. 4 (2017), s. 173-189
- Témata
- Popis jednotky
- 3 grafy, 5 schémat
- Bibliografie
- Seznam literatury na straně 186-189,
Instituce:
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie
Cíl | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|
Web | Odkaz | Česká zemědělská a potravinářská bibliografie |