Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Fyzický popis:
- 727 stran : ilustrace ; 24 cm
- Z cyklu:
- Vydáno:
-
V Brně :
JOTA,
2015
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstřík
Nové revidované vydání - ISBN:
- 978-80-7462-866-5
Instituce
- Další knihovny
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích (aktuální záznam)
- Knihovna Jiřího Mahena v Brně
- Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna v Praze
- Středočeská vědecká knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové