Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Other Authors:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 727 stran :
- From cycle:
- Published:
-
V Brně :
JOTA,
2015
- Edition:
- Vydání první
- Subjects:
- Item Description:
- Obsahuje rejstřík
Nové revidované vydání - Physical Description:
- 727 stran : ilustrace ; 24 cm
- ISBN:
- 978-80-7462-866-5