Untersuchung von Lebensmitteln : Einführung und Anleitung zur Untersuchung der Lebensmittel pflanzlicher und tierischer Herkunft einschliesslich Fremdstoffe und Trinkwasser

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karl Rauscher, 1900-1961
Další autoři
R. Engst
U. Freimuth
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
980 s. : il.
Vydáno
Leipzig : VEB Fachbuchverlag, 1972
Vydání
1. Aufl.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje ruský, anglický a francouzský úvod
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Lidická - sklad
C 85.329