Untersuchung von Lebensmitteln : Einführung und Anleitung zur Untersuchung der Lebensmittel pflanzlicher und tierischer Herkunft einschliesslich Fremdstoffe und Trinkwasser
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 980 s. : il.
- Vydáno
-
Leipzig :
VEB Fachbuchverlag,
1972
- Vydání
- 1. Aufl.
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje ruský, anglický a francouzský úvod
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
MARC
LEADER | 00000cam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 0408451 | ||
003 | CZ-CbJVK | ||
005 | 20180816152127.5 | ||
007 | ta | ||
008 | 050723s1972----gw-----f------001-0-ger-d | ||
040 | |a KMC001 |b cze |d ABA009 |9 2 | ||
072 | 7 | |a 663 |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |9 19 |2 Konspekt | |
080 | |a (048.8) |2 MRF | ||
080 | |a 663/664:54 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Rauscher, Karl, |d 1900-1961 |4 aut |7 mub2016916782 | |
245 | 1 | 0 | |a Untersuchung von Lebensmitteln : |b Einführung und Anleitung zur Untersuchung der Lebensmittel pflanzlicher und tierischer Herkunft einschliesslich Fremdstoffe und Trinkwasser / |c K. Rauscher, R. Engst, U. Freimuth |
250 | |a 1. Aufl. | ||
260 | |a Leipzig : |b VEB Fachbuchverlag, |c 1972 | ||
300 | |a 980 s. : |b il. | ||
500 | |a Obsahuje ruský, anglický a francouzský úvod | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a rejstřík | ||
650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie |2 czenas |7 ph115836 |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská chemie |2 czenas |7 ph115834 |
655 | 7 | |a monografie |2 czenas |7 fd132842 | |
700 | 1 | |a Engst, R. |4 aut | |
700 | 1 | |a Freimuth, U. |4 aut | |
852 | |b N | ||
910 | |a CBA001 | ||
996 | |b 2680401820 |c C 85.329 |l Lidická - sklad |s A |a 24 |w 0408451_0001 |t CBA001.2680401820 |