Untersuchung von Lebensmitteln : Einführung und Anleitung zur Untersuchung der Lebensmittel pflanzlicher und tierischer Herkunft einschliesslich Fremdstoffe und Trinkwasser

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karl Rauscher, 1900-1961
Další autoři
R. Engst
U. Freimuth
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
980 s. : il.
Vydáno
Leipzig : VEB Fachbuchverlag, 1972
Vydání
1. Aufl.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje ruský, anglický a francouzský úvod
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík

:


MARC

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 0408451
003 CZ-CbJVK
005 20180816152127.5
007 ta
008 050723s1972----gw-----f------001-0-ger-d
040 |a KMC001  |b cze  |d ABA009  |9 2 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |9 19  |2 Konspekt 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
100 1 |a Rauscher, Karl,  |d 1900-1961  |4 aut  |7 mub2016916782 
245 1 0 |a Untersuchung von Lebensmitteln :  |b Einführung und Anleitung zur Untersuchung der Lebensmittel pflanzlicher und tierischer Herkunft einschliesslich Fremdstoffe und Trinkwasser /  |c K. Rauscher, R. Engst, U. Freimuth 
250 |a 1. Aufl. 
260 |a Leipzig :  |b VEB Fachbuchverlag,  |c 1972 
300 |a 980 s. :  |b il. 
500 |a Obsahuje ruský, anglický a francouzský úvod 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |2 czenas  |7 ph115836 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |2 czenas  |7 ph115834 
655 7 |a monografie  |2 czenas  |7 fd132842 
700 1 |a Engst, R.  |4 aut 
700 1 |a Freimuth, U.  |4 aut 
852 |b N 
910 |a CBA001 
996 |b 2680401820  |c C 85.329  |l Lidická - sklad  |s A  |a 24  |w 0408451_0001  |t CBA001.2680401820