Cukrovarské suroviny, výrobky a pomocné látky

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
151 stran
Vydáno
Praha : Ministerstvo potravinářského průmyslu, 1953
Edice
Jednotné analytické metody (Ministerstvo potravinářského průmyslu) ; č. 1
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Instituce:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 kpw01257296
003 CZ PrSKC
005 20231215113557.0
007 ta
008 211203s1953 xr |||f||||| 000 0 cze||
040 |a BOD006  |b cze  |e rda 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
245 0 0 |a Cukrovarské suroviny, výrobky a pomocné látky 
264 1 |a Praha :  |b Ministerstvo potravinářského průmyslu,  |c 1953 
300 |a 151 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Jednotné analytické metody (JAM) ;  |v č. 1 
504 |a Obsahuje bibliografii 
653 0 |a cukrovarské suroviny  |a cukrovarské výrobky 
830 0 |a Jednotné analytické metody (Ministerstvo potravinářského průmyslu) ;  |v č. 1 
900 |a BOD006  |b 10 
996 |e BOD006  |c UK-99162/1  |w kpw01257296  |s NZ 
998 |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=010096421&local_base=SKC