Cukrovarské suroviny, výrobky a pomocné látky
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 151 stran
- Vydáno
-
Praha :
Ministerstvo potravinářského průmyslu,
1953
- Edice
- Jednotné analytické metody (Ministerstvo potravinářského průmyslu) ;
č. 1
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
Instituce:

MARC
LEADER | 00000nam a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | kpw01257296 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20231215113557.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 211203s1953 xr |||f||||| 000 0 cze|| | ||
040 | |a BOD006 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
245 | 0 | 0 | |a Cukrovarské suroviny, výrobky a pomocné látky |
264 | 1 | |a Praha : |b Ministerstvo potravinářského průmyslu, |c 1953 | |
300 | |a 151 stran | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Jednotné analytické metody (JAM) ; |v č. 1 | |
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
653 | 0 | |a cukrovarské suroviny |a cukrovarské výrobky | |
830 | 0 | |a Jednotné analytické metody (Ministerstvo potravinářského průmyslu) ; |v č. 1 | |
900 | |a BOD006 |b 10 | ||
996 | |e BOD006 |c UK-99162/1 |w kpw01257296 |s NZ | ||
998 | |a http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=010096421&local_base=SKC |