Food composition and nutrition tables = Die Zusammensetzung der Lebensmittel, Nährwert-Tabellen = La composition des aliments, tableaux des valeurs nutritives

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Siegfried Walter Souci, 1904-
Další autoři
W. Fachmann , Heinrich Kraut, 1893-1992 , Gaby Andersen, Německo. Bundesministerium für Ernährung, Landwirtschaft und Forsten, Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
xxxi, 1262 stran ; 30 cm
Vydáno
Stuttgart : MedPharm Scientific Publishers, 2016
Vydání
8th, revised and completed edition
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-3-8047-5072-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze - Centrum informačních služeb